Legújabb katalógusok

Nézze meg a legújabb katalógusainkat

+36 30 927 2934

Ügyfélszolgálatunk áll a rendelkezésére

Kérjen árajánlatot

Kollégáink állnak a rendelkezésére

Textíl nyomás

ÚJDONSÁG a cégünknél.

Két fajta technikát tudunk:

– direkt a pamutszálakba történő digitális nyomtatás

– transzfer matricára történő digitális nyomtatás.

Az első nyomtatás alapfeltétele, hogy a termék nagy részben pamut alapanyag legyen, mert a technika lényege , hogy a pamutszálakba megy bele a festék, és ott lesz belesütve.

Előnye, hogy szellőzik nagy felületen, nagyon jó a viselése. Főleg a világos alapanyagoknál javasolt. A sötét alapanyagot elő kell kezelni egy speciális folyadékkal, majd a gép először a fehér festéket viszi a pólóra , majd a színeset. Az előkezelt pólók elkészítésének ára magasabb , minta a világosabbé.

A transzfer matrica , főleg azokra az anyagokra javasolt,ami műszálas, kevert szálas, illetve nem pamuttermék. Itt kinyomtatásra kerülnek a minták és ezt egy professzionális présgéppel vasaljuk fel. Itt megjegyeznénk, hogy ez egy professzionális termék, nem egy „sima” matrica , ami néhány mosás után lejön. Ezekkel készülnek például a sportmezek,divattermékek, akár pólók is vagy amit nehezen lehetne hímezni, munkaruhák, stb.

Előnye, hogy cégüknél ennél  nincs klisé , szitadíj, ezt digitálisan nyomtatjuk ki. Feltétel a jó minőségű lehetőleg vektoros grafika. Például ezzel a technikával készül a kispályás focimezek, vagy bármilyen sportmezek, feliratozása, egyedi nevek készítése, táskák  de akár baseball sapka emblémázása is.

Mindkét technika előnye a hagyományos szitanyomással szemben, hogy nincs színszám korlát, ez olyan , mint egy fénykép nyomtatása. Az ár főleg a négyzetcentiméter és a darabszám alapján kerül meghatározásra.

 

Tekintse meg a referenciáinkat